Big Bang

Big-Bang-speelautomatenBig Bang is 1 van de nieuwste Netent speelautomaten die is opgebouwd uit 5 verschillende kolommen. Hierbij heb je drie rijen met 25 vast winlijnen om winst op te maken. Op de speelautomaat zijn vier verschillende inzet mogelijkheden beschikbaar, met verschillende in te stellen muntwaardes. Alle winlijnen op de Big Bang speelautomaat lopen van links naar rechts en het spel heeft twee special eigenschappen. Deze speciale symbolen zijn de Wilds en een winst vermenigvuldigende progressieve vermenigvuldiger meter. De wild symbolen vervangen elk ander symbool op de videoslot om een winnende lijn te maken. Dit symbool kan op elke rol gedraaid worden.

Big Bang speelautomaat

Op het moment dat er door jou een winnende combinatie is gedraaid zal de meter van Big-Bang-iphone-speelautomaatde vermenigvuldiger één stapje hoger op gaan lopen. Hiermee wordt de winst van de eerstvolgende draai met 2 vermenigvuldigd. Als je weer wint zal de vermenigvuldiger nog een stap hoger gaan en bij je volgende winst deze 4 keer vermenigvuldigen. Elke keer als je een winnende combinatie draait, die elkaar opvolgen, zal de meter verder oplopen, waarbij er uiteindelijk een vermenigvuldiging van 32 keer voor kan komen. Op het moment dat er geen winnende draai is geweest, zal de meter weer terug gaan naar het eerste niveau waarop deze begint.

Inzetten

Bij het spelen van de Big Bang speelautomaat speel je op 25 standaard winlijnen, waarbij je kan kiezen uit 4 verschillende inzetten en muntwaardes variërend van 1 cent per munt tot 50 cent per munt. Het inzetniveau per winlijn wordt vermenigvuldigd met het aantal winlijnen van 25. Speel je dus bijvoorbeeld met muntwaardes van 1 cent, dan draai je voor 25 cent per ronde. Draai je met muntwaardes van 50 cent, dan draai je voor 12,50 euro per ronde.bigbang

Wintabel

In de wintabel zoals deze beschikbaar is bij deze Netent Big Bang speelautomaat kan je helemaal precies zien welke symbolen een winnende combinatie geven. Hierbij kan je zien hoeveel munten een winst op een win lijn dan precies oplevert. Zoals als gezegd gelden winlijnen alleen als deze van links naar recht over het spel verdeeld zijn. Het win plan is te vinden als je op de prijzentabel linksonde in het spel klikt. Bij alle winlijnen geld dat alleen de hoogste winst uitgekeerd wordt in je spelersaccount. Heb je winst op meerdere lijnen gedraaid, dan worden deze winsten bij elkaar opgeteld en daarna uitgekeerd.

Speelautomaat Vera John

Op deze speelautomaat zijn verschillende mogelijkheden om instellingen aan te passen. Met 4 icoontjes in het spel kan je kiezen om de instellingen aan te passen zoals jij ze wil hebben. Je kan hierbij automatisch spelen inschakelen, maar ook het geluid van het spel aan- of uitzetten. Ook eventuele bijkomende geluidseffecten zijn aan te zetten, maar kunnen ook worden uitgeschakeld. Daarnaast kan je nog kiezen voor een snel draaien optie en kan je de intro animatie van het spel uitschakelen. Voldoende mogelijkheden op een video slot wat betreft het online spelen en winnen vindt je dus bij de Big Bang videoslot in het zeer uitgebreide Vera John casino.

net-ent-big-bang-slot

 

Online Speelautomaten © 2014