Arabian Nights

arabian-nights-speelautomaatDe Arabian Nights speelautomaat van Vera en John heeft een eigen Super jackpot die stijgt met elke inzet die er op de videoslot gedaan wordt, totdat de winnende combinatie wordt gedraaid. Met een gemiddeld uitbetalingspercentage van ongeveer 96 procent. Deze videoslot met progressieve jackpot geeft jou dus de kans om met een lage inzet al veel geld te winnen. Spelen op de Arabian Nights speelautomaat van Netent is totaal niet moeilijk. Er zijn 10 winlijnen die je kan bespelen met één inzet niveau. Als je met deze inzet de super jackpot wil winnen moet je 5 wild symbolen draaien op één van de actieve winlijnen.

Speelautomaat Arabian Nights

Winnende combinaties met wild symbolen betalen je winst keer twee. Daarbij kunnen speelautomaten-arabian-nightswild symbolen andere symbolen vervangen om een winnende combinatie te maken. Zij vervangen echter niet de scatters. Deze scatter symbolen leveren, wanneer je deze draait, een winst op van je inzet keer de vermenigvuldiger. De vermenigvuldiger kan je vinden in het win plan van het spel. Als je 3 of meer scatters draait, dan ontvang je 15 gratis spins. Winst die je in deze gratis spins rondes draait wordt ook nog eens verdrievoudigd, zodat je nog meer kan winnen.

Bij de Arabian Nights speelautomaat speel je met maximaal 10 winlijnen, waarbij je inzet niveau is beperkt tot 1 munt per winlijnen. Zo speel je met 10 munten tegelijk wanneer je kiest om alle 10 de winlijnen te activeren. De muntwaarde van het spel is ingesteld op 50 cent. Je kan bij deze videoslot dus inzetten met minimaal 50 cent en maximaal 5 euro per draai.

Een overzicht van alle wincombinaties die je kan draaien bij deze video slot is uitgebreid uitgelegd in de Paytable. Daarbij kan je ook zien hoe de winlijnen lopen. Om de Paytable te openen klik je onder de linker rol op de gelijknamige knop. Winsten op de winlijnen gelden alleen als ze van links naar recht over de rollen een win lijn hebben. Per win lijn wordt alleen de hoogste winst uitgekeerd, maar heb je meerdere actieve winlijnen met winnende symbolen dan wordt alles bij elkaar opgeteld en aan je Royal Pand Casino account toegevoegd.

Arabian Nights

Netent speelautomaat

Bij de Netent speelautomaat Arabian Nights kan je zelf een aantal instellingen aanpassen. Hiervoor heb je 3 icoontjes om de instellingen aan te passen. Door op de luidspreker te klikken kan je makkelijk het geluid aan of uit zetten. Daarnaast is er nog een auto knop waarmee je automatisch kan spelen. Het automatisch aantal te spelen ronden is hierbij in te stellen. Ook is het nog mogelijk om de geluidseffecten, omgevingsgeluiden en de spelgeschiedenis te stellen met de steeksleutel.

Arabian Nights is een erg makkelijke videoslot waarbij je alleen maar hoeft in te stellen met hoeveel winlijnen en hoeveel inzet je wil spelen. Dit doe je met de inzetlijnen knop of door op een cijfer te klikken aan allebei de kanten van de speelrollen. Om het spelen te beginnen klik je elke keer opnieuw op de draaien knop. Om de maximale winst te behalen kan je met 10 winlijnen tegelijk spelen door op de max inzet knop te klikken.

Online Speelautomaten © 2014