Creature from the black Lagoon

creature-from-the-black-lagoon-free-spins1Deze speelautomaat, Creature from the black Lagoon is gebaseerd op een film uit 1954 die dezelfde naam deelt. De speelautomaat is uitgevoerd met veel verschillende 3D animaties en beschikt over verschillende extra’s die je in het spel kan krijgen om nog meer winst te maken. Creature from the black Lagoon bestaat uit 5 verschillende rollen om op te spelen. Daarbij heb je de mogelijkheid om te winnen op 3 rijen en 25 verschillende winlijnen. Op deze videoslot vind je verschillende mogelijkheden om in te zetten met verschillende waardes per in te zetten credit. Met winlijnen van links naar rechts heeft het spel verschillende Wilds en gratis spins beschikbaar. Zo heb je de Wilds, Sticky Wilds, Spreading Wilds, Re-spins en free spins.

Creature from the black Lagoon speelautomaat

De symbool vervangende wilds in de Creature from the black Lagoon speelautomaat van Royal Panda zijn erg handig en verschijnen op alle rollen in het spel. Wanneer je een Wild symbool draait, dan telt deze voor elk ander symbool zodat jij altijd hogere kans krijgt op toch een win lijn. Het enige symbool wat niet kan worden vervangen in de Creature from the black Lagoon videoslot is het gratis spins symbool. Als er een Wild symbool op één van de rollen gedraaid wordt, veranderd deze in een zogeheten Sticky Wild. Deze blijft op de rollen staan, waarbij je gratis nog een keer mag draaien (re-spin).

Gratis Spins

Een andere optie die geactiveerd kan worden bij de Creature from the black Lagoon Creature-from-the-Black-Lagoon-speelautomaatvideo slot is de gratis spins modus. Deze wordt actief op het moment dat er minimaal 3 gratis spin symbolen op de rollen verschijnen. Heb je 3 van deze symbolen gedraaid, dan ontvang je 10 gratis spins. Heb je echter 4 spins, dan heb je recht op 15 gratis spins en bij 5 symbolen ontvang je er 20. Tijdens alle gratis spin speelrondes kan je nog meer gratis spins winnen. Deze worden direct opgeteld bij de al ontvangen gratis spins om nog langer in deze bonus modus door te kunnen spelen op de videoslot.

Wild Symbolen

Tijdens het spelen van de gratis spin speelmode kunnen er Target symbolen gedraaid worden. Hiermee moet je op het monster schieten om zijn leven op een levensmeter achteruit te laten gaan. Als je genoeg raak hebt geschoten, dan wordt de Spreading Wild door het spel geactiveerd. Het eerst volgende Wild symbool zal dan naar links worden uitgebreid, waarna je een gratis draai mag doen op het spel. Krijg jij het leven van het monster nog verder achteruit dan zal de spreading Wild ook uitbreiden naar de rechter zijde van de video slot.

Speelautomaat van NetEnt

Op deze Speelautomaat van NetEnt kan je bij Royal Panda inzetten met waardes van 1 cent, 2 cent, 5 cent, 10 cent, 20 cent en 50 cent. Wil je graag op safe spelen dan kan je dus met minder inzet gaan spelen. Inzetten is als mogelijk voor 20 cent per draai. Heb je meer budget om grotere inzetten te doen dan kan je wat meer risico nemen bij het inzetten en spelen met maximaal 100 euro per draai.

creature-from-the-black-lagoon-speelautomaten

 

Online Speelautomaten © 2014