Speelautomaat Diamond Mine

In het online speelautomaat Diamond Mine staat logischerwijs de diamant centraal. De slotmachine bestaat uit 3 reels. Het is de bedoeling de pareltjes eruit te vissen. Doe uw best en probeer uit te vinden waar de pareltjes zich bevinden. Als het u lukt, dan beent u zich vanzelf naar de ultieme winst, namelijk de jackpot. U dient zich dan natuurlijk wel te houden aan bepaalde regels. Deze gaan we voor u als speler eens nader belichten.

Spelers van de online speelautomaat Diamond Mine dienen eerst een keuze te maken over de hoogte van hun inzet. U kunt als speler kiezen voor een minimale inzet. Dan kiest u voor bijvoorbeeld 0.05 cent. Vanzelfsprekend – en helemaal voor de fervente gokker – is het ook mogelijk met een hogere inzet te spelen. De inzet mag u laten oplopen tot 5 dollar. Bij een maximale inzet maakt u kans op de progressieve jackpot. Tja, die progressieve jackpot is natuurlijk de kers op de taart. Deze jackpot is aangesloten op meerder online gokkasten. Dat is dan ook de reden waarom de jackpot in staat is een hoog bedrag uit te keren. Het is vaak een bedrag dat onevenredig hoog oploopt op het moment dat u de Diamond Mine aan het spelen bent.

speelautomaten belgie

De kast kent diverse symbolen, als eerste natuurlijk de wild. De wild is een fantastisch element van de speelautomaat Diamond Mine. Op het moment dat u een ongewenst symbool treft – ongewenst in de zin van dat u het op dat moment even niet nodig hebt en liever een ander symbool had gezien – kan de wild worden ingezet. De wild vervangt het symbool naar keuze. Op deze wijze is het veel gemakkelijker om tot een winnende combinatie te komen. Het inzetten van de wild is overigens niet altijd mogelijk. Sommige symbolen kunnen en mogen niet worden vervangen, ook niet door de wild.

Het symbool X2 op de online speelautomaat Diamond Mine staat natuurlijk ergens voor. Als u een score heeft behaald, mag u het X2-symbool gebruiken. De behaalde score wordt dan vermenigvuldigd met de factor twee. Wanneer u het symbool X4 gebruikt, mag de score van de winnende combinatie die u zojuist hebt behaald, worden vermenigvuldigd met de factor vier. Op deze wijze gaat u langzamerhand naar een steeds hogere score. De maximale uitbetaling is bepaald op 12 duizend en 500 dollar.

Uiteindelijk is de speelautomaat Diamond Mine een ideale gokkast om op een relatief eenvoudige wijze aanzienlijke bedragen te winnen. U kunt laag inzetten; u kunt hoog inzetten. U kunt er zelfs voor kiezen om zonder geld te spelen. Ook daarvoor is de Diamond Mine uitermate geschikt. Het bedrag – of beter gezegd het aantal munten – wat er voor u als speler te winnen valt, bedraagt 2500 munten.

Online Speelautomaten © 2014