South Park

speelautomaat-southparkDe speelautomaat van South Park is erg populair onder de casino Royal Panda spelers en natuurlijk bekend van de gelijknamige televisieserie zoals deze al jaren op televisie te zien is. Het spel is uitgevoerd met veel herkenbare elementen en bestaat uit veel verschillende games die het spelen leuk maken. De South Park speelautomaat bestaat uit 5 verschillende rollen met 3 rijen. Hierop vind je 25 winlijnen, waar je punten op kan verzamelen. Op deze speelautomaat kan je inzetten op 10 verschillende inzetniveaus met in te stellen waardes. De winlijnen lopen altijd van links naar rechts. In het spel vind je verschillende Wilds, Free Spins, bonusspellen en minispellen waar je geld mee kan verdienen. Tijdens het spel kunnen er verschillende Wild symbolen verschijnen. Dit symbool vervangt elk ander symbool behalve de bonus symbolen en kan zorgen voor extra kans op een winlijn.

Speelautomaat South park

Zoals gezegd zijn er verschillende bonusspellen die deze speelautomaat leuk maken. Elk bonusspel wordt geactiveerd door 2 normale bonus symbolen te draaien op de derde en vierde rol. Daarnaast moet er een speciaal symbool gedraaid worden op de vijfde rol om te bepalen welk bonusspel er geactiveerd zal worden. Op de vijfde rol zal je één van de hoofdrolspelers van South Park draaien, waarvan je het bonus spel gaat spelen.

Kyle Bonusspel

kyleAls je het bonus spel van Kyle gaat spelen krijg je 10 gratis spins, waarbij je tijdens het draaien ook nog eens gratis spins kunt winnen. De Ike Wild tijdens de bonus van Kyle zal alleen gedraaid worden op de vijfde rol. Zodra je deze Ike Wild draait zal Kyle een schop geven aan Ike wat kan resulteren in een vermenigvuldiger van maximaal 10 keer of recht geeft op 3 extra gratis spins. Het Kyle bonusspel kan net zolang worden gespeeld totdat de gratis spins op zijn.

 

 

Stan-James-South-Park-free-spins

Stan Bonusspel

Wanneer je het bonusspel van Stan speelt, zal Stan over Wendy braken om Sticky Wilds te creëren. Deze wild symbolen blijven 2 spins extra op de rollen staan, waarbij je nog meer wilds kan draaien en extra kunt winnen. Het spel eindigt nadat er geen Sticky Wild symbolen meer op de rollen staan, waarna je terug wordt gebracht naar het hoofdspel.

Cartman BonusspelNetEnt-South-Park-Slot

Op het moment dat het Cartman bonusspel geactiveerd wordt, moet je de hippies in de struiken vinden door deze te raken met schuim. Elke hippie die jij vindt leveren jou muntwinst op. Als je twee hippies tegelijk vindt ontvang je de totale winst die je hebt gehaald in het spel dubbel. Zodra je de rocker vindt wordt de bonus opnieuw geopend en kan je nog een keer proberen winst te maken. Als je de politie agent raakt wordt je gewaarschuwd, daarna is het bonusspel voorbij.

South-PartkKenny Bonusspel

Probeer bij het bonusspel van Kenny zonder geraakt te worden aan de overkant van de straat te komen door verschillende zones heen te komen. In de muntwinst zone kan je alleen munten verdienen. In de vermenigvuldigerszone kan je extra winst maken en in de gevaren zone kan ook muntwinst opleveren, maar pas daarbij op voor de valkuil.

south-park-speelautomaat

Online Speelautomaten © 2014