Ted speelautomaat spelen

De Ted speelautomaat is nog niet bij iedereen heel bekend, maar het is een van de leukste online speelautomaten waar je hier nu meer over te weten kunt komen. Om te beginnen heeft het spel 20 winlijnen en een uitkeringspercentage van 95,85%. Er zijn hierbij ook, schrik niet, wel elf verschillende bonussen! Dat is dus meer dan de moeite waard om dat zelf te mogen ontdekken! De minimale inzet is €0,20 en de maximale inzet is €500. Misschien ken je de film van Ted wel, daar is de slot dan ook op gebaseerd. Het is een aantrekkelijke slot om te zien.

Ted gokkast

Bij dit spel kan er veel geld gewonnen worden, dat heeft te maken met de grote hoeveelheid bonusronden. Maar pas ook want wanneer het niet zo goed gaat dan kun je 20 – 30 spins weinig tot niets uitbetaald krijgen. Blijf er dus ook rekening mee houden dat dit kan gebeuren! Je hebt als maximale uitbetaling bij het spel €250.000 of 10,000 x je inzet. Er zijn in totaal vijf rollen en 20 winlijnen. Een goed moment om meer te weten te komen over de symbolen en de winkansen. Je hebt een Ted symbool en deze is stacked. Ook is deze, zoals je al zou verwachten, het meeste waard. Je kunt namelijk rekenen op 500 x je inzet per lijn wanneer je vijf dezelfde hebt op een actieve winlijn. Dat wordt nog eens goed je best doen en maar hopen dat je dit gaat behalen!

play-sunny-casino

Mystery features

Bij het reguliere spel kan de op de bank slapende Ted er af en toe één laten ontsnappen uit zijn harige maar zachte kont. Soms gebeurt er dan niks, maar vaak win je een van de vijf mystery features. Je hebt verschillende features en die leggen we nu aan je uit. Om te beginnen heb je bijvoorbeeld de Laser Gun Wilds. Hierbij springt Ted op van de bank en dan schiet hij met zijn lasergun wild symbolen op het scherm. Maar je hebt ook een Psychedelic Super Spin. Hierbij blaast Ted op zijn hasjpijp. Hij blaast dan een aantal extra Ted symbolen op je scherm. Vervolgens veranderen deze in hetzelfde symbool en dat gaat zorgen voor veel mooie winsten!

Dan heb je nog een Beer Streak. Wanneer dat de rollen zijn gestopt met draaien, dan worden deze ondergedompeld in het bier. Ze worden dan in het rond geschud voor extra winnende combinaties. Dit kan zich zomaar een paar keer herhalen! Je hebt ook de Psychedelic Colossal Spin feature. Ted pakt ook hierbij zijn hasjpijp en benevelt dan de rollen in een dikke laag hallucinerende rook. Wanneer de rook op gaat trekken zie je een kolossaal symbool op het scherm. Dan kunnen er ook weer mooie prijzen gewonnen worden! Dan heb je nog de TV Remote Symbol Streak. Het is een speciale spin-as-long-as-you-win bonus. Dit wordt een heel aantrekkelijk! Ook heb je nog de speciale Psychedelic Bonus Boost. Dan komen er extra scatter symbolen in het spel. Tijd om eerst gratis een gokje te wagen en dan voor geld spelen uiteraard!

Online Speelautomaten © 2014