Quickspin – Volcanic Riches

Quickspin verwelkomt je bij de Pacific ring van vuur bij de nieuwste videoslot Volcano Riches. Deze vurige slot heeft vijf wielen, vier rijen en 40 winregels. Je kunt zo weinig inzetten als €0,20 tot wel €100 per spin. RTP van deze game is 96,43%. Symbolen zijn allerlei dingen die je in de Pacific zou kunnen vinden, van Tiki-geïnspireerde totems, symbolen van goden, de lokale bevolking en niet de minste de vulkaangodin in eigen persoon! Quickspin heeft bij Vulcano Riches laten inspireren door de vulkanische activiteiten en alles wat hoort bij de Pacific ring van vuur. Het geluid is goed en niet te opdringerig, net als bij vele andere online speelautomaten. Het spel ziet er mooi uit en als je het hebt geopend krijg je direct zin om te spelen. De meeste symbolen zijn wieldekkend, behalve het scatter symbool, wat een gouden zonneschijf is welke alleen verschijnt op de wielen twee, drie en vier.

Speciale Features

Bij Volcanic Riches draait het allemaal om hun Wild en Scatter symbolen. De Wilds komen in twee verschillende smaken, welke veranderen afhankelijk van de gamemode. Krijgt drie of meer scatter symbolen tijdens de hoofdgame en activeer tien gratis spin rondes. Het kan dus erg spannend worden, iedere ronde weer en daarom leggen we je graag uit wat je hier nog meer tegen kunt komen zoals de Wilds. Tijdens de basisgame zijn er twee verschillende wild symbolen: Vulkanische Wilds en Normale Wilds. Vulkanische wilds verschijnen alleen op het derde wiel tijdens de basisgame en alleen op wielen twee en vier tijdens de bonusgame.

Wanneer een Vulkanische wild verschijnt, geneert het alles van een tot vijf extra wild symbolen, uitstrooiend over de wielen, in de stijl van een uitbarsting. Niet alleen dat, maar er zullen ook meer vulkanische wilds kunnen verschijnen, die de vulkanische wild feature tot wel vier keer effectief kunnen hertriggeren. Iedere keer weer een mooi moment om naar uit te kijken en daar ga je echt van genieten. De spanning zal namelijk erg hoog op kunnen lopen, kun jij je nog inhouden?

Gratis spins

Scatter symbolen activeren de bonusgame bij Volcanic Riches, en als je een scatter krijgt op de wielen twee, drie en vier, ontvang je tien gratis spins. De Bonusgame in Volcanic Riches verandert de mechaniek. Allereerst beginnen de symbolen uit te betalen van rechts naar links bovenop de wins van links naar rechts (win via beide richtingen). In aanvulling op het winnen in twee richtingen, kun je een meer frequente verschijning van de Vulkanische Wilds verwachten. De Vulkanische wilds verschijnen op wielen twee en vier. Quickspin heeft besloten om de hoeveelheid van beschikbare Vulkanische wild retriggers ook te verdubbelen, dus je zou geluk kunnen hebben en een kolossale acht extra vulkanische wild symbolen tijdens je gratis spins kunnen krijgen.

Speel je mee?

Quickspin heeft goed werk geleverd met het ontwerpen van Volcanic Riches. Quickspin zal het spel op de markt introduceren op 13 maart 2018. Gelukkig is dat al bijna en hoef je nog maar een paar dagen af te tellen om mee te doen met deze slot. Het is aan te raden om voordat je gaat spelen eerst even naar de prijzentabel te kijken. Je ziet hier namelijk welke symbolen je nodig hebt en hoeveel en welke prijzen je dan krijgt uitgekeerd. Een goed moment om daar naar te kijken, dan weet je namelijk welke symbolen jou het meeste geld op zullen leveren. Iedere ronde is weer anders en spannend, dit maakt het spelen bij de gokkasten van Quickspin ook zo leuk en avontuurlijk.

Online Speelautomaten © 2014