Mega Moolah spelen

Veel mensen kennen de online speelautomaten, maar welke vind jij leuk? Als we het hebben over de slot Mega Moolah dan worden veel mensen erg enthousiast. Het is een spel wat bij veel mensen ook wel bekend staat als een miljonair maker. Je hebt bij dit spel in totaal 25 winlijnen en je hebt een minimaal bedrag van € 0,01 per lijn. Er kan gespeeld worden met maximaal € 0,25 per winlijn. Een mooi spel met veel leuke afbeeldingen die veel geld op kunnen leveren. Je komt om te beginnen allereerst veel jungledieren tegen en dat zijn de leeuw, giraffe, buffel en een olifant. Ook zijn er nog andere dieren die je hier tegen gaat komen, maar daarvoor kun je maar beter zelf een gokje wagen en ontdekken wat het spel jou te bieden heeft!

Je wordt echt meegenomen in de tropische sferen door de kleurige afbeeldingen. Maar zet ook je geluid maar eens aan want de dierengeluiden sluiten er heel goed bij aan! Natuurlijk is dat allemaal mooi meegenomen, maar jij wil weten hoe je kunt winnen. Nou dat doe je door een winnende combinatie te maken en daarvoor heb je twee of meer van dezelfde afbeeldingen op een bepaalde winlijn nodig.

Bonus en meer

Mega Moolah is een slot met een bonusspel. Als jij namelijk drie of meer scatters hebt, dan krijg je een mooie geldprijs en ook krijg je nog eens 15 gratis spins. De winsten worden daarbij dan x3 uitbetaald. Maar de hoge jackpot, dat is de reden dat de slot zo bekend is geworden en daar houden mensen zeker van! Het spel kent namelijk vier jackpots en daar wil je vast en zeker alles over weten. Je kunt deze winnen bij de jackpot bonusronde en deze wordt zomaar willekeurig aan een speler toegekend tijdens het spelen van het spel. Bij de bonusronde mag je aan een rad draaien en deze zal dan stoppen bij één van de vier jackpots. Je wint dus altijd wat moois en dat is een mooie reden om nu zelf een gokje te wagen met Mega Moolah.

De hoogte van de bedragen is iedere keer anders, deze kunnen erg hoog oplopen. Als je ook wil weten welke bedragen er al gewonnen zijn, dan kun je dit online zo vinden. Er zijn al veel mensen rijk geworden door het spelen van het spel Mega Moolah. Het enige wat je hoeft te doen is een casino account aanmaken en dan kun je een gokje wagen. Er mag ook eerst gratis gespeeld worden, dit is helemaal aan jou. Zorg dat het leuk blijft met spelen en wie weet wat het je op gaat leveren. Dit kan in korte tijd veel geld zijn als je in aanmerking komt voor de jackpot. Maar altijd eens proberen en wie weet wat het gaat worden.

Online Speelautomaten © 2014