7 Sins videoslot

Heb je al kennisgemaakt met de 7 Sins videoslot? Een van de online speelautomaten waar je een gokje kunt wagen. Bij deze slot staan de zeven hoofdzonden centraal, let op want het zijn allemaal knappe vrouwen, een keer wat anders! Deze slot zit goed in elkaar, de afbeeldingen, het idee en de muziek sluiten goed op elkaar aan en er is veel aandacht besteed aan het ontwerp van het spel. De hoofdzonden die je hier tegen gaat komen zijn Vanity (ijdelheid), Greed (hebzucht), Lust, Envy (jaloezie), Gluttony (gulzigheid), wrath (wraak) en sloth (luiheid). Het zijn verleidelijke vrouwen geworden en zij staan centraal bij het hele spel. Als je de muziek aan hebt gezet dan zal je merken dat het een extra dimensie is bij het spel, een mysterieuze sfeer.

7 Sins videoslot

Over de slot

Bij het spel heb je te maken met Wilds en met Double Wilds. Ze kunnen alle symbolen vervangen op de rollen. Maar let wel op want de scatters kunnen ze niet vervangen. Als je een combinatie hebt van Wilds en Double Wilds op de rollen, dan kun je een 7 of a kind draaien. Het kan zorgen voor heel mooie hoge winsten. Je hebt ook scatters, dit zijn een soort van gouden kistjes. Je kunt ze wat eng vinden, maar wanneer dat je er drie draait, dan krijg je twee keer je totale inzet. Ook wordt hierbij de gratis spins functie op gang gebracht. Bij de gratis spins functie kun je een Expanding wild krijgen. Deze kan zomaar over de hele lengte van de middelste rol in beeld komen. Komen er nog meer soortgelijke zonden in beeld? Dan kunnen dat zomaar vermenigvuldigers worden van 1 tot 7 keer, mooie extra prijzen!

Bijzondere symbolen

De Second Chance functie is uniek en kom je niet vaak tegen! Het zou zomaar kunnen zijn dat je hier namelijk maar twee scatters draait, wat doe je dan? Dan krijg je zeven hoofdzonden te zien. Als deze alle zeven in beeld verschijnen dan heb je te maken met de Second Chance modus. Je kiest eerst een van de zeven zonden uit en dan hoop je dat er nog een scatter verschijnt. Als dat zo is dan krijg je 7 gratis spins. Maar je kunt hierbij ook munten winnen of een vermenigvuldiger. Je kunt ook een rood kuis draaien en dan heb je niets extra gewonnen. Iedere keer dus weer spannend wat je gaat draaien. Bij de modus kun je in totaal tot wel 15x je inzet winnen. De 7 Sins hebben allemaal een eigen waarde. In de uitbetalingstabel kun je zien wat deze waard zijn.

Videoslots bonus Fortuin Casino

Inzetten

Er kan in worden gezet vanaf 0,20 eurocent en dat kan tot maximaal 100 euro. Je hebt 243 winmanieren en het uitbetalingspercentage ligt op 96,28%. Spelers met een laag budget kunnen hier dus ook goed spelen, maar ook als je wat hoger in wil zetten zit je hier goed! Een mooie slot met veel extra’s en waarbij er in korte tijd veel mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Kies er daarom ook voor om de online speelautomaten eens te ontdekken en te bekijken welke prijzen je hier kunt winnen.

Online Speelautomaten © 2014