108 Heroes: Multiplier Fortunes gokkast spelen

Als je een slot van Microgaming wil spelen, probeer het dan eens bij 108 Heroes: Multiplier Fortunes. Je hebt bij de online speelautomaten een vast uitkeringspercentage maar dat is wel per spel anders. Bij 108 Heroes: Multiplier Fortunes is het uitkeringspercentage 96,15%. In totaal zijn er drie rollen en negen winlijnen. De minimale inzet is €0,15 en de maximale inzet is €150. Het thema bij deze speelautomaat draait om een groep Oosterse gevechtshelden, deze noemen zich ook wel de 108 Heroes. Je hebt hierbij de kans om wilde vermenigvuldigers te draaien tot 10 x. Daarbij kunnen er dus heel hoge prijzen uit worden gekeerd aan je als je een beetje geluk hebt. Probeer het daarom ook eens en wie weet is dit wel een slot waar jij je goed bij voelt en mooie prijzen mee in de wacht kunt slepen.

Online slot spelen

Online een nieuwe slot ontdekken is iets wat veel mensen graag doen. Deze kans heb jij nu ook, dus zorg dat je ook weet hoe de slot werkt en dat je weet wat je doel is. Ondanks dat 108 Heroes: Multiplier Fortunes een eenvoudige slot is, is het toch leuk en de moeite waard om een gokje te wagen. Je kunt namelijk heel hoge prijzen winnen en die laat je niet zomaar achter je! Er zijn een aantal mooie kansen voor je. Gratis spelen kan ook, je gaat dan eerst bekijken wat jouw kansen zijn en bekijken welke symbolen je nodig hebt om te mogen winnen. De prijzentabel laat je dan zien welke symbolen je nodig hebt en wat deze je opleveren. Een goede keuze om dat ook eens te ontdekken, waarom? Omdat je dan weet of 108 Heroes: Multiplier Fortunes bij je past.

108 Heroes Multiplier Fortunes slot

Maar we kunnen je vertellen dat 108 Heroes: Multiplier Fortunes een mooie slot is met drie rollen en negen winlijnen en een beperkt aantal symbolen, maar toch heb je hele mooie kansen. Je hebt hier rode en blauwe Zevens, 3 verschillende Bar symbolen en de symbolen van de krijgers zelf. Hierbij moet je wel even opletten want de krijgers hebben een dubbele functie. Deze zijn wild en fungeren als vermenigvuldiger. Dat is goed om te weten want daar wil jij echt jouw voordeel mee doen bij 108 Heroes: Multiplier Fortunes. Als je eenmaal door hebt hoe snel de winst hierdoor kan gaan, wil jij niets anders meer dan voor geld met deze slot aan de slag. Toch maar eerst even bekijken wat de symbolen met je doen en of je veel geluk hebt.

Vermenigvuldigers gebruiken

Snel een gokje komen wagen want bij de slot 108 Heroes: Multiplier Fortunes heb je vermenigvuldigers van 5 x (de Gouden krijger), 4 x, 3 x en 2x. Als jij deze vermenigvuldigers op je scherm hebt laten verschijnen dan worden de winnende combinaties die hierdoor gevormd zijn allemaal vermenigvuldigd met de multiplier. Als je dan meerdere vermenigvuldigers hebt op het scherm, worden deze met elkaar vermenigvuldigd. Hierdoor heb je dus hele mooie kansen om mooie prijzen te winnen en de maximale daarbij is 10x. Dit kan dus een heel mooi en hoog bedrag zijn wat aan je uit wordt gekeerd.

Let op want er is nog meer! Je krijgt ook een gratis re-spin. Deze krijg je elke keer wanneer je minimaal een wild vermenigvuldiger op de middelste rol hebt staan. Dit kan dus lekker spannend worden en nu maar hopen dat je veel geluk hebt! Ook heb je nog jackpots die kunnen vallen! Daarvoor moet je wel bepaalde wild combinaties draaien. Daarbij is de grootste jackpot wanneer je een 2 x / 5 x / 2 x combinatie hebt gedraaid. Lekker meedoen en je kansen benutten!

Online Speelautomaten © 2014