Wishing Cup speelautomaat

Verschillende slotgames met een Oud Egyptisch thema hebben de revue al gepasseerd, maar deze Wishing Cup van software provider Rival Gaming heeft er toch wel echt iets bijzonders van gemaakt. De Wishing Cup, die wordt gerepresenteerd door een lotusbloem, staat voor het leven en de wedergeboorte van de farao. Deze slotgame vertelt het verhaal over de Egyptische farao Toetanchamon, die op jonge leeftijd overleed. Hoewel dit één van de meest bekende namen uit de geschiedenis is, is er toch een langere tijd geweest dat men vergeten was wie deze belangrijke farao was. De slot Wishing Cup blaast dit verhaal nieuw leven in en neemt je mee op een ontdekkingsreis langs de wondere wereld van het oude Egypte. In deze review vertellen we wat je kunt verwachten wanneer je op deze slot gaat spelen.

Algemene informatie

Het speelveld van deze sfeervolle Wishing Cup speelautomaat bestaat uit vijf rollen en telt 25 vaste winlijnen waarop jij de winnende combinaties van symbolen zult moeten creëren. De minimum inzet die op deze slotgame mogelijk is, komt neer op €2,50 per spin en je kunt dit aanpassen tot een maximum van €62,50 per spin. Dit zorgt ervoor dat deze goed uitziende game beschikbaar is voor iedere slotliefhebber. De moeite waard om dus zelf na te gaan wat jij hier kunt verdienen. Met een beetje geluk kan de prijs hoog oplopen.

Je vindt op de rollen verschillende symbolen die allemaal in lijn liggen met het thema en die je zult moeten gebruiken om matchende combinaties van minimaal drie dezelfde symbolen te maken. Op deze manier kun je een leuke winst bij elkaar sparen. Als je meer wil weten over de verschillende symbolen en de mogelijke combinaties, dan vind je op de uitbetalingstabel op het spel zelf hier een mooi en duidelijk overzicht van. Je weet zo welke symbolen je nodig hebt, hoeveel en welke prijzen er gewonnen kunnen worden.

Uitleg over de extra’s

Om te beginnen heeft deze slotgame een Wild symbool welke eruit ziet als de ‘Wishing Cup’ zelf. Dit symbool zal alle andere reguliere symbolen op de rollen kunnen vervangen om zo makkelijker winnende combinaties te maken. Op het basisspel zal je deze Wild tegenkomen op de rollen 1, 2, 3 en 4, terwijl je tijdens de gratis spins modus kunt genieten van de gehele derde rol die bedekt zal zijn met Wild symbolen. Ook zal een sterke animatie van Toetanchamon verschijnen op het moment dat je de Wild op de rollen hebt gedraaid en zal hij symbolen met hogere waarde over de rollen verspreiden. Daarnaast vind je ook nog eens Scatters op de rollen, welke eruit zien als Egyptische goden. Op het moment dat je er minimaal twee op het speelveld weet te draaien, ontvang je niet alleen een leuke winst, maar ook nog eens tot 15 gratis spins om mee te spelen.

Wishing Cup zelf ontdekken

Hoewel er al vele slotgames op de markt zijn gebracht die zijn gebaseerd op het oude Egypte, is deze Wishing Cup slot toch zeker de moeite waard. Alleen al om het prachtig gekozen verhaal over Toetanchamon. Daarnaast doen de beeldende animaties en de interessante bonusfeatures op deze casinogame het geheel zeer zeker recht aan.

Online Speelautomaten © 2014