Wild-O-tron 3000 van Netent

De meeste spelers zullen het van NetEnt gewend zijn, iedere maand komt er namelijk een nieuwe speelautomaat online. Het kan ook zijn dat er soms meerdere online speelautomaten worden gelanceerd. We weten weer dat er een nieuw spel aan zit te komen en daar bereiden we je dan ook graag op voor. Dit spel heeft de naam Wild-O-Tron 3000 gekregen. Daarbij heb je 5 rollen en in totaal 3 rijen. Daarnaast heb je ook nog 20 winlijnen die je tijdens het spelen kunt gebruiken. Voordat je het spel gaat spelen is het prettig om er meer over te weten te komen. Daarom leggen we je daar graag meer over uit. Het spel is nog niet online, maar dat gaat nog maar een paar dagen duren en dan kun jij ook Wild-O-Tron 3000 spelen, zowel online als op je mobiel.

Spel en meer

Als je naar het spel kijkt, dan kan gezegd worden dat de basis vrij eenvoudig is. In totaal zijn er 7 gekleurde symbolen, waarvan de Robots allemaal stacked zijn. Er is ook nog een Wild aanwezig. Als je er 5 van een Wild op de winlijn hebt verzameld dan kun je wel tot 500x je inzet winnen. Maar let op want wanneer je je hele scherm hebt gevuld met Wilds, dan kun je 10.000x je inzet winnen. Dit zou dus wel eens een flink bedrag kunnen zijn als je zoveel geluk hebt op dat moment!

Wild O Tron 3000 NetEnt

Daarnaast is er nog een Wild-O-Tron feature. Aan de rechterkant van je speelveld zie je een soort machine en dan kan deze feature beginnen. Daarbij worden dan minimaal 1 robot en maximaal 6 robots getransformeerd. Dit kan voor erg hoge winsten zorgen op deze speelautomaat Wild-O-Tron 3000. Het is altijd goed om voordat je het spel gaat spelen te kijken naar de prijzentabel. Dit geeft jou de kans om na te gaan hoeveel winst er behaald kan worden. Je ziet ook welke symbolen je tegen kunt komen, hoeveel je er nodig hebt en welke prijzen er dan weer tegenover staan.

Winst maken?

Op de speelautomaat Wild-O-Tron 3000 kan een bedrag worden ingezet van minimaal €0,20 per spin. De maximale inzet per spin is €200. Er kan een maximale winst worden behaald van 500x je inzet. Het zijn flinke bedragen, maar daar zal dan ook wel wat tegenover moeten staan. Je kunt ook op je gemak beginnen met het spel, ook met een lage inzet kun je op de speelautomaat Wild-O-Tron 3000 leuke prijzen winnen.

Mobiel spelen

Alle spellen van NetEnt kunnen ook op mobiele apparaten worden gespeeld, zo ook Wild-O-Tron 3000. Het voordeel daarvan is dat er gespeeld kan worden waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft alleen maar in te loggen op je account en dan kan er zowel gratis als voor geld worden gespeeld. Je hebt alle tijd om na te gaan of je ook mobiel wilt spelen, het kleinere scherm zal vast even wennen zijn. Maar gelukkig heb jij alle tijd om er aan te wennen en na te gaan of dat wat voor je is. Zorg dat je weet wat het spel Wild-O-Tron 3000 je te bieden heeft en wie weet wat het jou kan brengen.

Online Speelautomaten © 2014