Twin Spin Deluxe van Netent ontdekken

Twin Spin Deluxe spelenHeb jij zin om een nieuw spel van Netent te ontdekken? Kies dan nu voor Twin Spin Deluxe, dit is de opvolger van Twin Spin en een van de betere online speelautomaten. Jij hebt nu de kans om hier ook aan mee te doen dus waar wacht je nog op? Het mooiste aan deze speelautomaat is dat er geen winlijnen zijn! Je hebt namelijk te maken met Cluster Pays. Heb je hier al eens meegespeeld? Anders kom je hier direct mee in aanraking wanneer je Twin Spin Deluxe opent. Een goed moment dus om nu eerst te oefenen en dan te ontdekken wat je kunt winnen bij deze mooie gokkast met een uitkeringspercentage van 96,61%. Netent staat er om bekend dat je hoge prijzen kunt winnen, maar ook bij deze gokkast geldt dat weer. Je komt er maar op een manier achter en dat is door nu zelf ook een gokje te wagen.

Er kan zowel gratis als voor geld worden gespeeld. Maar wanneer jij voor geld wil spelen, kun je al met minimaal €0,20 per draai meespelen. Je kunt met maximaal €100 per draai meedoen en dan zie je in wat jouw voordelen zijn! Hoe hoger het bedrag is waar je mee speelt, hoe hoger het bedrag zal zijn wat aan je uit wordt gekeerd bij winst. Maar het gaat er om dat je nu eerst het spel leert kennen. Oefen daarom op het moment dat het je uitkomt en bekijk welke symbolen je nodig hebt. Door naar de prijzentabel te kijken zie je welke symbolen je nodig hebt en welke prijzen daarbij aan je uit worden gekeerd. Deze populaire opvolger van Twin Spin zal hoe dan ook goed in de smaak vallen bij je!

Twin Spin Deluxe Netent

Anders en toch hetzelfde

Een nieuwe gokkast spelen is altijd leuk, maar wil jij er graag een die echt helemaal anders is of vind je wat herkenning wel prettig? Bij Twin Spin Deluxe heb je te maken met nieuwe items, maar ook met veel herkenning van Twin Spin. De Synchronised Reels heb je namelijk nog steeds en dan krijg je bij iedere draai minimaal twee en maximaal vijf rollen gesynchroniseerd. Hoe meer rollen er identiek zijn, hoe groter de kans dat jij een hele hoge prijs hebt gewonnen, daar ga jij toch ook voor? Dan heb je nog de retro stijl met Bar symbolen, Zevens, Klokken en de fruit en kaartsymbolen. Ook deze blijven er nog steeds in en kun je dus bij Twin Spin Deluxe weer in beeld krijgen om prijzen te winnen! Raadpleeg de prijzentabel om te bekijken welke prijzen je kunt winnen en wat het je dan op gaat leveren!

Cluster Pays mechanisme

Bij Twin Spin Deluxe van Netent krijg je te maken met het Cluster Pays mechanisme. Je hebt daarbij dus geen winlijnen maar er komen winnende combinaties van symbolen wanneer dat er clusters zijn van dezelfde symbolen. Je krijgt een uitbetaling wanneer je een cluster hebt van negen of meer dezelfde symbolen. Er geldt daarbij hoe meer symbolen er geclusterd zijn, hoe hoger de uitbetaling. Er zijn in totaal vijf rollen en zes symbolen per rol en daardoor kun je dus maximaal een cluster behalen van 30 soortgelijke symbolen. Dat wordt genieten als je dat voor elkaar gaat krijgen! Probeer het maar eens uit, want krijg je dat voor elkaar? Dan kun je 100.000 munten verdienen. Het is iedere draai weer spannend of je dat voor elkaar gaat krijgen, maar dat is zeker het proberen waard!

Online Speelautomaten © 2014