Netent: Phantom’s Curse speelautomaat

Netent heeft een mooie gokkast op de markt gebracht: The Phantom’s Curse. The Phantom’s Curse is een van de betere online speelautomaten waar je graag een gokje wil wagen. Je kunt in totaal met 40 winlijnen spelen en daarbij heb je een uitkeringspercentage van 96,57%. Netent staat bekend om de hoge uitbetalingen en daar kun je ook bij The Phantom’s Curse op rekenen. Er kan gespeeld worden met minimaal €0,20 en met maximaal €200 per draai. Er zijn ook veel mooie bonusspellen aanwezig waar jij een gokje bij kunt wagen, daardoor is de kans op uitbetalingen erg groot. Zorg dat jij er ook bij gaat zijn en zelf gaat ontdekken wat The Phantom’s Curse je kan bieden.

Over het spel

Bij het spel The Phantom’s Curse word je meegenomen naar de Parijse Opera en daar heeft de mismaakte Phantom zijn eigen droomwereld gecreëerd. Hij wordt lange tijd als een spook gezien, maar dat verandert als hij de liefde kan uiten voor de zangeres Christine. Hij zal nu echt op de voorgrond moeten treden en daardoor gaat er veel veranderen. Het is een hele mooie slot om te zien, vergeet vooral je geluid niet aan te zetten, want dit maakt het spel helemaal compleet! Je hebt bij The Phantom’s Curse in totaal vijf rollen en vier rijen. De winnende combinaties kunnen aan beide kanten worden gemaakt, waardoor je dus een grote kans hebt om te winnen. Let daarbij goed op de prijzentabel welke symbolen je nodig hebt voor de hoogste prijzen. Je hebt de kans om daar vooraf al naar te kijken.

Phantoms Curse gokkast Netent

Je hebt bij de slot The Phantom’s Curse veel symbolen die je mooie prijzen op kunnen leveren. Daarbij is jouw doel om iedere keer vijf dezelfde symbolen op de rollen te krijgen want dan kun je prijzen winnen tussen de 20 en de 200 munten. Let goed op want hierbij zijn alle symbolen stacked en er zijn ook nog meer soorten wilds die voor hoge uitbetalingen kunnen zorgen. Je kunt maximaal 4000 munten winnen en dat is wel 20x jouw inzet. De symbolen die je tegen gaat komen zijn Christine en de Phantom zelf uiteraard. Maar je hebt ook een mes, een gele roos, een parel, een ring en dan nog de kaartsymbolen die je wel kent uit andere spellen.

Bonussen en andere extraatjes

Een online speelautomaat met veel bonussen doet het altijd goed. Gelukkig hoef je je daar bij Netent geen zorgen over te maken want The Phantom’s Curse heeft erg veel bonussen waar jij van gaat genieten. Je hebt een gratis spins bonus en daarbij krijg je een ongelimiteerd aantal spins. Hierbij moet je wel goed opletten want de touwen van de kroonluchter worden langzaamaan doorgesneden en als ze allemaal los zijn, dan zal de kroonluchter naar beneden vallen. Als dat is gebeurd, dan stopt de bonus daarbij ook.

Je hebt ook nog een Pick and Click bonus, daarbij mag je zelf prijzen aanklikken. Als je hierbij aan het einde bent gekomen van de feature mag je een spiegel aanwijzen voor een extra vermenigvuldiger. Dat is nog eens de moeite waard want dit kan dus extra hoog zijn! Dan is er nog als laatste een Phantom respin. Je krijgt hierbij gratis respins en daarbij blijven de wilds staan. Ook daardoor heb je weer extra kans op een hoge uitbetaling. Iedere ronde zal weer spannend zijn als je deze speelautomaat speelt. Hoe hoger jouw inzet is, hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst.

Online Speelautomaten © 2014