Mexico toernooi Omnislots Casino

Heb je zin om de hele maand mei kans te maken op een mooie reis naar Mexico? Zorg dat je meespeelt bij Omnislots, dit mag je echt niet missen. Droom eens lekker weg, jij met een cocktail op het strand van Mexico, daar wil je toch uren aan denken? Deze maand kun je een geheel verzorgde 9-daagse reis naar Cancun winnen voor twee personen. Natuurlijk wil je daar ook alles over weten en daarom vertellen wij je daar alles over. In de tussentijd kun je de online speelautomaten spelen en je voorbereiden op wat er komen gaat.

Om deel te nemen aan de promotie van de maand mei heb je een spelersaccount nodig. Als je een account hebt, log dan in en speel direct mee. Als je nog geen account hebt, kun je deze maar beter aanmaken. Binnen een paar minuten heb je je spelersaccount en kun je je eerste storting doen. Dit is een 100% bonus die op kan lopen tot maximaal €300 en dan krijg je ook nog eens 50 free spins voor het spel Starburst van Netent. Allemaal mooie extraatjes en dan kun je ook meedoen aan de meipromotie van Omnislots.

Meedoen aan de promotie

De promotie van Omnislots bestaat in totaal uit vier kwalificatierondes en één groot finaletoernooi. Je kunt tijdens iedere kwalificatieronde bij de eerste drie spelers eindigen en dan krijg je €500 en één lot voor het grote finaletoernooi. Hieronder vind je de verschillende rondes en bijbehorende data:

  • Kwalificatieronde 1: 1 t/m 6 mei
  • Kwalificatieronde 2: 7 t/m 12 mei
  • Kwalificatieronde 3: 13 t/m 18 mei
  • Kwalificatieronde 4: 19 t/m 24 mei
  • Groot finaletoernooi: 25 t/m 31 mei

Noteer de data alvast in de agenda, zodat jij mee kunt doen aan deze promotie gedurende de maand mei.

De reis naar Mexico

Word je als speler in het finaletoernooi tot winnaar gekroond? Dan win je een geheel verzorgde reis naar Cancun in Mexico. De reis heeft een totale waarde van €3.000, en deze bestaat voor de winnaar en zijn/haar medereiziger uit een vliegticket, negen overnachtingen in een all-inclusive hotel, vervoer van en naar het vliegveld. Ook krijg je €500 om daar uit te geven. Alles is dus voor jou geregeld, het enige wat je hoeft te doen is hier een gokje wagen en nu maar hopen dat jij de reis Naar Mexico gaat winnen bij Omnislots.

Klik hier en speel mee om de reis naar Mexico te winnen!

Voorwaarden toernooi

Niet iedereen kan zomaar meedoen aan deze mooie maandpromotie van Omnislots in de maand mei. Je moet namelijk een account hebben bij Omnislots en dan moet je vervolgens minimaal €30 storten en dan kun je in aanmerking komen voor het toernooi. Je kunt als speler maar maximaal één lot winnen. Als je tijdens meer dan één kwalificatieronde in de top drie terecht komt, dan krijg je €500. Dit is bonusgeld waarbij de bonusvoorwaarden gelden. Let op want je lot gaat nu over naar een volgende speler. Zorg dat je aan de voorwaarden kunt voldoen, zodat je in aanmerking komt om mee te mogen doen met het toernooi. Vanaf vandaag is het toernooi geopend, maak iedere dag tijd vrij om mee te doen.

Online Speelautomaten © 2014