Irish Riches Megaways slot

Het team van Blueprint Gaming brengt ons een potje Iers geluk met de slotgame Irish Riches Megaways. Deze leuke en lonende slot staat in het teken van Ierse rijkdommen en bieden jou de mogelijkheid om deze binnen te slepen. In dit artikel kijken we naar de belangrijkste dingen die je tegenkomt wanneer je Irish Riches Megaways gaat spelen en we kunnen je verklappen dat het mega kansen zijn om leuke prijzen te verdienen. Een goed idee om daarom eens te kijken naar wat deze en andere online speelautomaten jou te bieden hebben. Het is in ieder geval de moeite waard om na te gaan wat de symbolen betekenen en hoe groot jouw winstkansen hier zijn.

Irish Riches Megaways kenmerken

Het speelveld van de Irish Riches Megaways slot bestaat uit 6 rollen en telt maar liefst tot wel 117.649 manieren om te winnen. Deze slotgame wordt dus niet gespeeld met winlijnen waarop je de verschillende winnende combinaties van symbolen op moet zien te draaien. Het royale aantal rollen met symbolen en de daarbij horende manieren om te winnen, zorgen voor vele mogelijkheden en kansen voor jou als speler om je saldo op te krikken. Daarnaast is er ook nog eens een progressieve jackpot aan deze game gekoppeld, waar we je zo iets meer over zullen vertellen. Het gaat er in ieder geval voor zorgen dat je mooie kansen hebt om hoge bedragen te winnen! Dat kan wel eens heel spannend worden als je maximaal in hebt gezet!

Symbolen op de rollen

De symbolen die je op de rollen voorbij zult zien komen zijn de welbekende kaartsymbolen 10, J, Q, K en A en daarnaast zijn er ook symbolen te vinden die geheel in het thema passen, zoals potten met goud en verschillende kleuren edelstenen. De verschillende symbolen vertegenwoordigen allemaal een eigen waarde wanneer deze in een combinatie van minimaal 3 dezelfde op de rollen terecht komen. Als je meer wil weten over wat de winnende combinaties je op zullen leveren, dan kan je dit op een overzichtelijke manier terugvinden in de uitbetalingstabel op het spel zelf. Deze casinoslot werkt niet met de standaard draaiende rollen, maar de symbolen vallen van bovenaf op de plek van symbolen die onderdeel waren van een winnende combinatie die verdwijnen. De symbolen zullen op hun plek vallen totdat er geen nieuwe combinaties kunnen worden gemaakt en dan het de beurt zijn aan de volgende spin.

Nog meer bonusfeatures

Je zal op de Irish Riches Megaways slot verschillende bonusfeatures tegenkomen, waarbij de Wild niet mag ontbreken. Het Wild symbool wordt gerepresenteerd door het hoefijzer en deze Wilds zullen verschijnen op alle rollen behalve de eerste. Het Wild symbool kan elk van de reguliere symbolen vervangen om je zo te trakteren op meerdere winnende combinaties van symbolen. Ook de Scatters zullen op deze slotgame niet ontbreken en zullen verschijnen als diamanten. Wanneer je het voor elkaar krijgt om 4 Scatter symbolen op het speelveld te draaien, verdien je 12 gratis spins om mee te spelen.

Jackpot winnen?

Als laatste is deze Irish Riches Megaways slotgame gekoppeld aan een progressieve jackpot. Een progressieve jackpot wordt aangevuld door iedere speler die geld inzet bij de betreffende slot, waardoor deze vaak tot grote hoogte kan stijgen. Ben jij klaar voor deze Ierse traktatie? Wacht dan niet langer en probeer jezelf rijk te maken met deze vermakelijke en lonende slotgame. Er kan eerst gratis een gokje worden gewaagd en vervolgens kun je voor geld een gokje wagen en dan zal de spanning toenemen en kun je veel geld verdienen als je een beetje geluk hebt.

Online Speelautomaten © 2014