Big Bad Wolf speelautomaat

Het sprookje van de grote boze wolf en de drie biggetjes kennen de meeste mensen wel. Dit sprookje kun je tegenkomen als je gaat kijken naar de online speelautomaten. Als je kiest voor Big Bad Wolf dan ga je snel ontdekken wat de mogelijkheden zijn. Deze gokkast van Quickspin kan je erg veel mooie prijzen opleveren. Tijdens het spelen is het gunstig wanneer dat de wolf gaat blazen. Wanneer dat je de volle maan in beeld ziet komen dan is de kans op extra gratis spins erg groot. Het zal je allemaal maar overkomen, laat het daarom eerst even op je inwerken en speel eerst gratis. Op deze manier kun je alles over de speelautomaat te weten komen en ben je beter voorbereid als je met geld gaat spelen. Ieder online casino biedt de kans aan en zo weet je wat je kunt verwachten.

Extra functies

Er zijn verschillende functies te vinden op de speelautomaat. Eén daarvan is de Blowing Down the House-functie. De wolf zal dan zijn best doen om het huis van de biggetjes omver te blazen. Er is nog een extra functie en dat is de Pigs Turn Wild. Hierbij zorgt iedere 2e winst dat een big in een Wild kan veranderen. Je hebt 3 binnen en dus kunnen deze ook alle 3 Wild worden. Bij je 2e winst wordt de 1e big een Wild, bij de 4e winst, wordt de 2e big een Wild en bij de 6e winst wordt de 3e big een Wild. Er is echter ook nog een reguliere Wild. Deze kun je herkennen aan de bijennesten. Deze kunnen alle andere symbolen vervangen, alleen de Wolf Scatter en het maan symbool niet. Als je van daaruit gaat spelen dan zie je al dat het erg spannend gaat worden, iedere ronde weer.

Omnislots 70 free spins

Wolf Scatter

Het is goed om te proberen minimaal 3 Wolf Scatters te verzamelen want dan kun jij 10 gratis spins activeren. Als je hierin bent aangekomen dan maak je nog een grotere kans op meer spins. Het zou kunnen gebeuren tijdens de gratis spins ronde en er komen dan nog meer Wolf Scatters bij. Hoeveel er gewonnen kan worden kun je ook op je gemak nalezen in de prijzentabel. Je ziet daarin welke symbolen je tegen kunt komen en wat deze je op leveren. Bij alles geldt dat hoe hoger jouw inzet is hoe hoger de uitbetaling zal zijn bij winst. Maar ook met lagere bedragen kun je al leuke prijzen winnen. Speel daarom met geld wat je kunt missen en bouw het rustig op. Symbolen genoeg die zorgen voor genoeg spannende momenten op de speelautomaat Big Bad Wolf.

Maansymbolen en meer

Het is ook de bedoeling dat je maansymbolen gaat verzamelen op de laatste rol. Je helpt zo een wolf om huizen omver te blazen. Als het je is gelukt om er 3 te verzamelen, dan krijg je 2 extra spins. Als je 6 maan symbolen hebt dan is de wolf in staat om een stenen huis omver te blazen. Je krijgt dan ook weer 2 gratis spins. Ook win je dan nog een x2 vermenigvuldiger bij de winsten die dan nog volgen. Dit kan zo even doorgaan en dan zie je weer dat je ook hierdoor weer veel extraatjes hebt op de speelautomaat. Probeer het voor jezelf maar eens rustig uit om na te gaan wat het spel jou te bieden heeft. Zowel gratis als met geld ga je plezier beleven als je aan het spelen bent. Maar de echte spanning ervaar je pas als je eigen geld speelt.

Online Speelautomaten © 2014