Basketball Star spelen

Basketball Star gokkastAls je op zoek bent naar een leuke speelautomaat, kom dan eens een kijkje nemen bij Basketball Star van Microgaming. Het is een van de online speelautomaten met 243 winlijnen en je komt hierbij ook Cascading Reels en stacked Wilds tegen waardoor het gokken nog leuker wordt gemaakt. Ook heb je hier nog eens gratis spins met extra vermenigvuldigers. Er kan gespeeld worden met minimaal €0,50 en met maximaal €50 per draai. Het is dan ook een gokkast voor mensen met een lager en een wat hoger budget. Je beslist iedere ronde zelf weer hoeveel geld je in wil zetten. Zoals de naam al doet vermoeden staat de sport basketbal bij Basketball Star centraal. Als je het spel opent dan hoor je al direct het juichende publiek. Je wordt direct goed in de stemming gebracht om een gokje te wagen!

Wat opvallend is aan Basketball Star, is dat er wel 243 winlijnen zijn. Er geldt hier een goed uitkeringspercentage van 96,52%. Je kunt in korte tijd al veel punten scoren. Hoe gaat dat in zijn werk en wat heb je nodig? Daarvoor kun je maar beter de prijzentabel bekijken en dan zie je welke symbolen je welke bedragen op kunnen leveren. Je hebt hoe dan ook altijd geluk nodig om dat ook voor elkaar te krijgen. Pas ook goed op voor het scatter symbool. Deze zorgt namelijk voor de gratis spins en als je deze samen met de Wilds en de multipliers hebt, dan kun jij weleens een grote winnaar worden! Goed om te weten is ook dat de symbolen met de spelers veel meer waard zijn dan de sportattributen.

Werking Basketball Star gokkast

Je hebt bij de gokkast Basketball Star vijf rollen en drie rijen. Je beslist zelf met wat voor bedrag je gaat spelen. Hierbij geldt wel dat hoe hoger jouw bedrag is wat je plaatst hoe meer geld je ook kunt verdienen. De symbolen in het spel zijn ook belangrijk en dat zijn een paar basketbalschoenen, medaille, drinkflessen, coaching bord en verschillende spelers in actie. Deze spelers kun je herkennen aan de rode, groene, oranje, blauwe en gele rand. Er zijn ook nog een paar opties en dat zijn de Fastplay en Autoplay. Dit is altijd leuk om eens te proberen, wie weet waar het jou gaat brengen! Het is belangrijk dat jij dat ook eens gaat ervaren, want de spanning zal hierbij ook weer toenemen!

Basketball Star slot

Extra features

Bij veel gokkasten heb je extra features en deze mogen bij Basketball Star ook niet ontbreken. Zo heb je de Cascading Reels. Hierbij ontploffen na je winst de symbolen waarmee je de winst hebt behaald. Er vallen dan weer symbolen een plek naar beneden. Een extra kans dus om in de prijzen te vallen! Dan heb je nog de Stacked Wild en deze herken jij aan het Basketball Star logo. Deze kan voorkomen op de derde, de vierde en de vijfde rol. Je kunt op de derde rij 18 Stacked Wilds vinden, op de vierde rij 25 Stacked Wilds en op vijfde rij vind je drie Stacked Wilds.

Je hebt ok nog en scattersymbool en deze kun je herkennen aan een basketbal en deze komt voor op alle rollen. Daarbij kun je bij de derde, vierde en vijfde rol 15, 20 of 25 free spins vrijspelen. Hoeveel dat er zijn hangt af van het aantal en van jouw geluk. Er zijn ook nog een aantal extra vermenigvuldigers. Bij de gratis spins bonus kun je na iedere winst door een Cascading Reel een oplopende Multiplier van 2X, 3X, 4X 5X verdienen, ook is er eentje van 10X. Dat wordt een heel mooie score als je deze laatst hebt bij Basketball Star.

Online Speelautomaten © 2014