Gonzo’s Quest

Tijdens de intro van Gonzo’s Quest zie je Gonzo die opzoek gaat naar een schat. Deze intro is ontworpen door Netent en heeft geweldige geluidseffecten. Bij deze speelautomaten speel je niet zoals bij de andere slots op rollen, maar op de bijzondere Avalanche functie. Toch wordt er gesproken over rollen, de blokken die bij iedere ronde vallen worden bij elkaar opgestapeld, hieruit kunnen winnende combinaties gemaakt worden. De Avalanche functie houd in dat Gonzo’s Quest geen rollen heeft, zoals de meeste speelautomaten hebben. Bij deze speelautomaten wordt er gespeeld met blokken die op hun plek vallen in de rollen. Bij een winnende inzetlijn hebt start de zogenaamde lawine. De symbolen in de winnende combinatie zullen ontploffen en verdwijnen, de blokken die boven deze lijn zaten vallen naar bende en er komen langs boven weer nieuwe blokken bij. Hierdoor heb je nog meer kans op een volgende winst. Na elke lawine zal de winst vermenigvuldiger omhoog gaan, hierdoor maak je steeds meer winst als je een winnende combinatie hebt. Dit kan door gaan tot maximaal 5, bij de Free Falls kan de winst vermenigvuldiger zelfs oplopen tot 15. Heb je één keer geen winst dan zal je bij de volgende draai weer opnieuw beginnen.

Free Falls bij Gonzo’s Quest

De Free Falls kunnen verdient worden door 3 of meer Free Fall Symbolen op een win lijn. De symbolen moeten op een rij staan en daarbij ook beginnen aan de uiterst linker kant. Tijdens de Free Falls wordt er verder gespeeld met dezelfde inzet als in de laatste draai van de standaard modus. Bij een winnende combinatie tijdens de Free Falls modus word de winst vermenigvuldiger ook steeds verhoogd bij het vallen van de lawines. Dan zijn er ook nog de Wild Symbolen, deze kunnen alle andere symbolen vervangen, hierdoor heb je op de winlijnen meer kans op winst.

Speelautomaat Gonzo’s Quest

Bij Gonzo’s Quest kan er gespeeld worden met verschillende muntwaardes, ook kan het inzetniveau aangepast worden. Zo speel je met minimaal 20 cent per ronde en maximaal met 50 euro per ronde. In het speelscherm staat ook een knopje met “PayTable”, hier kan je alle uitbetalingsschema’s vinden. Ook kan je hier het win plan bekijken. Hierin staat hoe de uitbetaling in zijn werk gaat, er is namelijk voor iedere combinatie een aparte uitbetaling. Een win lijn wordt gemaakt van uiterst links naar rechts, zijn er meerdere winnende combinaties op één win lijn, dan telt de hoogste score. Zijn er meerdere winnende combinaties op het speelscherm in verschillende winlijnen dan worden de scores bij elkaar opgeteld.

spelen van Gonzo’s Quest

Tijdens het spelen van Gonzo’s Quest kan je alle spelinstellingen naar jouw eigen voorkeur aanpassen. Zo kan je de standaard intro aan of uit zetten, ook de animaties kunnen aangepast worden. Het geluid van zowel de achtergrond en de geluidseffecten kunnen ook aan en uit gezet worden. Ook de grafische kwaliteit van deze speelautomaten kan aangepast worden en kan er in de spelgeschiedenis gekeken worden. Zo kan dit spel voor iedereen aangepast worden naar zijn of haar voorkeur.

Online Speelautomaten © 2014